Babee cof сироп

Терапевтичен клас: антитусивна

Използва за сирене Babee Cof

Декстрометорфан облекчава кашлицата, като действа директно върху центъра на кашлицата в мозъка.

Това лекарство е на разположение без рецепта.

Не давайте кашлица и лекарства без рецепта (OTC) на бебе или дете под 4-годишна възраст. Използването на тези лекарства при много малки деца може да причини сериозни или вероятно животозастрашаващи странични ефекти.

При вземането на решение за употреба на лекарството, рисковете от приемане на лекарството трябва да се преценят срещу доброто, което ще бъде направено. Това е решение, което вие и вашият лекар ще направите. За това лекарство трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Въпреки че няма специфична информация, сравняваща употребата на декстрометорфан при деца с употреба в други възрастови групи, не се очаква това лекарство да причини различни странични ефекти или проблеми при деца на 4 и повече години, отколкото при възрастни.

Не давайте кашлица и лекарства без рецепта (OTC) на бебе или дете под 4-годишна възраст. Използването на тези лекарства при много малки деца може да причини сериозни или вероятно животозастрашаващи странични ефекти.

Преди да използвате сиренето Babee Cof

Много лекарства не са изследвани специално при възрастни хора. Поради това може да не е известно дали те работят точно по същия начин както при по-младите възрастни или ако причиняват различни странични ефекти или проблеми при възрастните хора. Няма специфична информация, сравняваща употребата на декстрометорфан при пациенти в старческа възраст с употреба в други възрастови групи.

Проучванията при жени показват, че това лекарство представлява минимален риск за кърмачето, когато се използва по време на кърмене.

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Когато приемате това лекарство, особено важно е вашият медицински специалист да знае, ако приемате някое от изброените по-долу лекарства. Следващите взаимодействия са избрани въз основа на тяхното потенциално значение и не са непременно всеобхватни.

Не се препоръчва употребата на това лекарство с някое от изброените по-долу лекарства. Вашият лекар може да реши да не Ви лекува с това лекарство или да промени някои от другите лекарства, които приемате.

Използването на това лекарство с някое от следните лекарства обикновено не се препоръчва, но в някои случаи може да се наложи. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Използването на това лекарство с някое от изброените по-долу лекарства може да доведе до повишен риск от някои нежелани реакции, но използването на двете лекарства може да бъде най-доброто лечение за Вас. Ако и двете лекарства са предписани заедно, Вашият лекар може да промени дозата или колко често да използвате едно или и двете лекарства.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Следващите взаимодействия са избрани въз основа на тяхното потенциално значение и не са непременно всеобхватни.

Наличието на други медицински проблеми може да повлияе употребата на това лекарство. Уверете се, че информирайте Вашия лекар, ако имате други медицински проблеми, особено

Този раздел предоставя информация за правилното използване на редица продукти, съдържащи декстрометорфан. Може да не е специфична за Babe Cof Syrup. Моля, прочетете внимателно.

Уверете се, че вашият медицински специалист знае, че сте на ниско съдържание на натрий, ниско съдържание на захар или някаква друга специална диета. Повечето лекарства съдържат повече от активната им съставка и много течни лекарства съдържат алкохол.

Използвайте това лекарство само според указанията на Вашия лекар или указанията на етикета. Не го използвайте повече, не го използвайте по-често и не го използвайте по-дълго време, отколкото лекарят или етикетът ви казва. Въпреки че този ефект се е случил само рядко, декстрометорфан се е превърнал в навик (причиняващ умствена или физическа зависимост) при някои хора, които са използвали прекалено дълго време.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Ако кашлицата не се е подобрила след 7 дни, ако възпалението на гърлото не се е подобрило след 2 дни, ако имате висока температура, кожен обрив или продължително главоболие с кашлица или ако има астма или високо кръвно налягане, лекар. Тези признаци може да означават, че имате други медицински проблеми.

Правилно използване на декстрометорфан

Разтваряйте подсладените таблетки в устата с повишено внимание, за да намалите риска от задушаване.

Заедно с необходимите ефекти, лекарството може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не могат да се появят всички тези нежелани реакции, ако се появят, може да се наложи медицинско обслужване.

Посъветвайте се с Вашия лекар възможно най-скоро, ако възникне някоя от следните нежелани реакции

Възможно е да се появят някои нежелани реакции, които обикновено не се нуждаят от медицинска помощ. Тези нежелани реакции могат да изчезнат по време на лечението, тъй като тялото Ви се адаптира към лекарството. Също така вашият медицински специалист може да ви каже как да предотвратите или намалите някои от тези нежелани реакции. Проверете при Вашия медицински специалист, ако някоя от следните нежелани реакции продължи или е притеснителна или имате някакви въпроси за тях

Други нежелани реакции, които не са изброени, могат да се проявят и при някои пациенти. Ако забележите други ефекти, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Предпазни мерки при използване на сироп от Babee Cof

Бременност Категория C Рискът не може да бъде изключен

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Кашлица Бенадрил, бензоанат, дилаудид, дифенилхидрамин, муцинекс, кодеин, гуаифенезин, хидроморфон, тиленол с кодеин # 3, ацетаминофен / хидрокодон, Lortab, декстрометорфан, Тесалон Перлис, ацетаминофен / кодеин, Cheratussin AC, Tessalon, Promethazine DM, Robitussin Cough + Chest Претоварване DM, Tussionex Pennkinetic, Mucinex DM, Delsym, кодеин / прометазин, тиленол с кодеин, Hydromet

 Или да се включите в групата за поддръжка на Babee Cof, за да се свържете с други, които имат подобни интереси.

Babee Cof Сироп Странични ефекти

Babee Cof (декстрометорфан)