Обратно на работа след съветите за съхранение на бебе и мляко

Тримесечната марка е, когато много майки се връщат на работа извън дома. Ако се борите с тревожност при раздяла и се чудите дали можете да направите всичко това, не сте сами.

Кърменето? Научете правилото на 5-те, за да разберете колко дълго кърмата ви издържа, след като е извън вас

Развитието на бебето ви тази седмица

На три месеца, бебетата са заети, ангажирани и много малко социални. Изглежда, че те научават нови умения почти всеки ден.

Започнете бавно. Възможно ли е да започнете с график на непълно работно време и да улесните работата? Обмислете да попитате вашия работодател; Влезте с шефа си, преди да се върнете на работа. Можете да постигнете бързина по време на работа и да обсъдите графика си; Подредете помощ. Проверете референциите и мрежата, за да намерите споразумение, което работи за вас. Това може да доведе до дълъг път към спокойствието ви. Използвайте тази помощ, за да планирате тренировъчните практики далеч от бебето, преди да започнете да работите.

Щом стане по-силна, вероятно ще се появят вашите три месеца

Може да се чудите

5 часа при стайна температура; 5 дни в хладилника; 5 месеца във фризера

Издърпайте крака си и ритайте, когато лежите на корема или назад. Насърчавайте това движение с велосипедите си – тя ще обича играта; Поставете ръцете си в устата й и се опитайте да получите пръсти и палци вътре; Вземете нетърпеливи оръжия или прилепвайте към висящи предмети, като играчките на мобилния си телефон.

Защо детето ви изведнъж изглежда много по-високо. Ръцете и краката й се разхлабват от тази къдрица в утробата. Разбира се, тя се разраства, но тя също се простира; Координацията на вашето бебе. Тя все още не може да движи пръстите си и палци самостоятелно. Така че, докато тя може да вземе предмети, все още е предизвикателство за нея да вземе много играчки; Добре ли е да оправите бебето си в седнало положение? Определено – най-вероятно ще я обича. Можете да използвате възглавница за кърмене или друга твърда възглавничка, за да й помогнете, но дръжте ръцете си по нея по всяко време.

Защита на бебето от инфекция; Видението на бебето: какво вижда вашето бебе; Помощ за екземата на бебето ви

Ранни признаци на слуха Los; Защитете вашите деца: Вземи си снимка; Зърнени храни в дневната грижа: Въпроси, които трябва да зададете