Антивинен многовалентен

Терапевтичен клас: Антивирус

Използва за антиконфектен поливалентен

Антивининът от ямата на ямата принадлежи към група лекарства, известни като имунизиращи агенти. Използва се за лечение на ухапвания от някои отровни змии, наречени “язовири” (кроталиди), които са от Централна, Северна и Южна Америка. Сред пирамидите са гърмящите змии, като западните диамантени гръмоотводи, медни глави и мокасини от памук, включително ядките от Корея и Япония, яйцеклетката и подобни видове, тропическият кантар (Cascabel) и подобни видове, Cantil; И Бушмастърът на Централна и Южна Америка.

Антивининът за язовир на ямата трябва да се използва само от или под наблюдението на лекар.

При вземането на решение за употреба на лекарството, рисковете от приемане на лекарството трябва да се преценят срещу доброто, което ще бъде направено. Това е решение, което вие и вашият лекар ще направите. За това лекарство трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Проучванията показват, че децата толерират антивинин в ямата, по-добре от възрастните. Въпреки това, децата обикновено имат по-тежки реакции към отравяне от змии поради по-голямо количество отрова на телесно тегло. Поради това, децата може да се нуждаят от по-големи дози анти-винен амбулатор, отколкото от възрастни.

Много лекарства не са изследвани специално при възрастни хора. Поради това може да не е известно дали те работят точно по същия начин, както при младите възрастни. Въпреки че няма специфична информация, която да сравнява употребата на антирапин в старческа възраст с употреба в други възрастови групи, не се очаква това лекарство да причини различни странични ефекти или проблеми при възрастните хора, отколкото при по-младите.

Не са провеждани адекватни проучвания при жени за определяне на детския риск при употребата на това лекарство по време на кърмене. Претегнете потенциалните ползи от потенциалните рискове, преди да приемате това лекарство, докато кърмите.

Преди да използвате антиконвентен поливалентен

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Уведомете вашия медицински специалист, ако приемате друго лекарство с рецепта или лекарство без рецепта.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Обсъдете с вашия медицински специалист употребата на Вашето лекарство с храна, алкохол или тютюн.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Уверете се, че вашият медицински специалист знае, ако сте на някаква специална диета, като ниско-натриева или ниско-захарна диета.

Заедно с необходимите ефекти, лекарството може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не могат да се появят всички тези нежелани реакции, ако се появят, може да се наложи медицинско обслужване.

Проверете незабавно при Вашия лекар, ако възникне някоя от следните нежелани реакции

До 24 дни, след като сте получили антисептик на ямата, може да се развият симптоми на страничен ефект, наречен серумна болест. Тежестта на симптомите и продължителността на заболяването зависят от количеството антибактериално средство, което ви е дало, и колко дълго трае лечението. По време на 24-те дни след лечението с antivenin в ямата, проверете при Вашия лекар, ако забележите някоя от следните нежелани реакции

Други нежелани реакции, които не са изброени, могат да се проявят и при някои пациенти. Ако забележите други ефекти, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Правилното използване на антививален поливалентен агент

Антивиени многовалентни странични ефекти