Анти-газова ултра здравина

Използва се за устойчивост срещу ултравиолетовите лъчи

Терапевтичен клас: Antiflatulent

Симетикон може да се използва и при други състояния, определени от Вашия лекар.

Симетикон се предлага без рецепта.

След като дадено лекарство бъде одобрено за маркетинг за определена употреба, опитът може да покаже, че той е полезен и за други медицински проблеми. Въпреки че тези употреби не са включени в етикетирането на продукта, симетикон се използва при някои пациенти преди следните тестове

При вземането на решение за употреба на лекарството, рисковете от приемане на лекарството трябва да се преценят срещу доброто, което ще бъде направено. Това е решение, което вие и вашият лекар ще направите. За това лекарство трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Това лекарство е тествано при деца и в ефективни дози не е доказано, че причинява различни странични ефекти или проблеми, отколкото при възрастни.

Преди да използвате Устойчивост срещу ултравиолетовите лъчи

Много лекарства не са изследвани специално при възрастни хора. Поради това може да не е известно дали те работят точно по същия начин, както при младите възрастни. Няма специфична информация, сравняваща употребата на симетикон при пациенти в напреднала възраст с употреба в други възрастови групи.

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Уведомете вашия медицински специалист, ако приемате друго лекарство с рецепта или лекарство без рецепта.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Обсъдете с вашия медицински специалист употребата на Вашето лекарство с храна, алкохол или тютюн.

Този раздел осигурява информация за правилното използване на редица продукти, съдържащи симетикон. Той може да не е специфичен за анти-газова свръхсила. Моля, прочетете внимателно.

За ефективно използване на симетикон

Вземете това лекарство след хранене и преди лягане за най-добри резултати.

За пациентите, приемащи формата на таблетките за дъвчене на това лекарство

За пациенти, приемащи пероралната течна форма на това лекарство

Избягвайте храни, които изглежда увеличават газа. Дъвчете храната старателно и бавно. Намалете поглъщането на въздуха, като избягвате газирани газирани напитки. Не пушете преди хранене. Развивайте редовни навици на червата и упражнявайте редовно. Уверете се, че вашият медицински специалист знае, че сте на ниско съдържание на натрий, ниско съдържание на захар или някаква друга специална диета. Повечето лекарства съдържат повече от активната им съставка.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Не са наблюдавани никакви чести или важни нежелани реакции, съобщени при това лекарство. Ако обаче забележите някакви нежелани реакции, консултирайте се с Вашия лекар.

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Бременност Категория N Не е класифициран

Правилно използване на симетикон

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Функционално стомашно разстройство simethicone, Mylicon, Phazyme, амилаза / целулаза / хиосициамин / липаза / фенилтолоксамин / протеаза, Maalox Anti-Gas, Alka-Seltzer Anti-Gas

Газови симетикон, Mylanta, Mylicon, активен въглен

Постоперативни газови болки simethicone, вазопресин, Mylicon, Phazyme, Pitressin, Maalox Anti-Gas

Ендоскопия или радиология Премедикация диазепам, валиум, хиосциамин, симетикон, левсин, миликон

Странични ефекти против гасене на ултра-здравина

Устойчивост срещу ултравиолетови лъчи (симетикон)